Profilkläder bra kvalitet i Stockholm

Brandee

Välkommen till oss på Brandee! Vi startade vår verksamhet med visionen att förändra hur svenska företag klär sig. Efter att vi på våra arbetsplatser genom årens gång själva burit allt från illasittande skjortor till t-shirts med dåligt tryck beslutade vi oss för att göra något åt saken. Med idén om att ta fram marknadens främsta arbetskläder till tillgängliga priser började vi arbeta hårt med allt från designskisser till att beställa tester av tyg och andra material. Efter månader av efterforskningar hittade vi rätt och beslutade oss för att lansera Brandee. Sedan dess har vi klätt både små firmor och välkända företag med våra omtyckta plagg. Går ni i tankar på att beställa kläder med tryck till ert företag? Tveka inte på att kontakta oss idag!

Vi är stolta över våra kundomdömen

Det är en sak att vi själva är nöjda med plaggen vi tar fram, men det viktigaste av allt är självklart att våra kunder är nöjda. Från att vi gjorde vår första leverans, tills idag, har vi mötts av fantastiskt fina ord från våra kunder. Detta i kombination med det stora antalet företag som uppsöker oss efter att ha blivit rekommenderade från andra är för oss på Brandee det ultimata kvittot på att vi gör något bra.

Att vi hittills fått fina kundomdömen innebär dock inte att vi är nöjda, vår utvecklingsprocess fortsätter ständigt när vi tillsammans med företag fortsätter resan för att förbättra våra arbetsplatser runtom i landet!

Profilkläder i Stockholm

Säkra och smidiga leveranser

Vi på Brandee är väl medvetna om hur viktigt det är att era nya kläder levereras på ett säkert och smidigt sätt. För att garantera detta har vi slutit avtal med pålitliga leverantörer, samtidigt som vi inte ger några önskekalkyler när det kommer till leveransdatum. När ni vänder er till oss behöver ni med andra ord inte oroa er över att kläderna inte kommer fram i tid. Efter att ni gjort beställningen och uppgett önskad leveransadress håller vi er välinformerade genom hela beställningsprocessen så att ni har full koll på vilket datum kläderna anländer. Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på vårt telefonnummer för att komma igång med beställningen!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify